lauantai 21. elokuuta 2010

Rocky Road palat!





Kaiken kaikkiaan tämä on todella yksinkertainen ja nopea resepti. Ja lopputulos on ihanan makea! Suolapähkinät antaa kivan suolaisen tujauksen näihin herkkupaloihin! Itse en käyttänyt ollenkaan rusinoita, sillä en uskonut että ne sopii tähän ohjeeseen, mutta voi olla ne sopivat. Eikun kokeilemaan!


Tätä ohjetta on tosi helppo muunnella oman maun mukaan. Sekaan voi lisätä esim, M&M-rakeita, suklaarusinoita, pähkinöitä, marjoja tai mausteita( kuten chiliä!)


Vielä yksi muistutus! Älä paloittele suklaata märillä käsillä ja varo muutenki veden joutumista suklaakattilaan, sillä pienikin vesimäärä saa sulan suklaa paakkuuntumaan!





(24 annosta)
Ainekset: (Itse en noudattanut ohjetta ihan tarkkaan, heittelin aineksia sekaan oman mielen mukaan! muutenkin tämä ohje on hiukan alakanttiin, joten ihan rohkeasti vaan aineksia peliin!)

200 g  taloussuklaata
20 g   voita
50g(n.14kpl) Euro Shopper vaahtokarkkeja
3/4 dl suolapähkinöitä
1 dl riisimuroja
(1/2 dl rusinoita)


1. Paloittele suklaa.
2. Sulata suklaa voin kanssa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikroaaltouunissa. Älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä.






3. Paloittele vaahtokarkit saksilla ja rouhi pähkinät.
4. Sekoita vaahtokarkit, pähkinät, riisimurot ja rusinat jäähtyneen suklaasulan joukkoon.


5. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun kapeaan, suorakaiteenmuotoiseen vuokaan.


6.Ripottele päälle vaahtokarkkeja ja pähkinöitä.Painele hellästi kiinni suklaaseen.
7. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti. Leikkaa pieniksi neliöiksi.








Kokilla on muuten päällä ihana IKEAsta ostetu Cupcake-essu. ;)




<3,
milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti